Med blanding av rips, solbær og aroniabær føltes sommeren LITT nærmere. Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer
Hjemmelaget jordbær og sitrongelè med vaniljesaus. Helt ærlig er jeg mer glad i sausen enn gelèen, så det ble vel heller vaniljesaus med litt gelè for min del
Jeg ble en anelse kokt i bunaden, men det er så sjeldent jeg får gått med den så det får jeg tåle. Det er veldig godt med bær til, du kan også ha i bærene i selve geléen om du ønsker det – ha de oppi det når den såvidt har begynt å stivne så faller ikke alle ned til bunn
Det var dermed helt klart at det måtte bli bær i geléen vi hadde planer om å ha til dessert i dag. 1 liten skål med skogsbær. 1 liten skål med skogsbær
Kan du teknikken med å sterilisere flaskene slik at du ikke får mugg, så gjør gjerne det - dette har jeg nemlig aldri lyktes med (men er takknemelig for tips
Sunn gelé hører med til unntakene når det kommer til hva folk serverer. Ulempen med dette er selvsagt at det blir langt mer usunt, enn om du lager en fra bunn
Den kan hjelpe med å dekke søthungeren uten å forandre blodsukkerverdiene eller å øke vekta. 50% av alt som er tilsatt søtsmak i Japan er søtet med Stevia. 50% av alt som er tilsatt søtsmak i Japan er søtet med Stevia
Rør med en tresleiv og rør hele tiden til den tykner litt. Gele. Settes kaldt 4-5 timer til geleen er stiv. #hashtag #blogg #helse #mat #oppskrift #kosthold #hverdag #inspirasjon #sol #sommer #mamma #familie#dessert #gele #utensukker 7 dl vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.