Helstekt kalkun kan spises og nytes hele året. Restene kan kort varmes opp og vips så har man en god middag fra bunnen av, eller de kan omformes til salater, supper o
Og det er helt greit. Cheese eggerøre til en porsjon. På ungdomsskolen måtte jeg smøre den selv, og først da jeg kom på videregående ble den litt fraværende før den kom tilbake i jobb- livet i tyveårene
Tilsett kalkunrestene når soppen og løken er stekt. Jeg brukte creme fraiche i middagen på bildet over, men du kan også bruke fløte eller til og med en melkeskvett
Mange nyter kalkun på nyttårsaften og mange sliter med at den blir tørr. Det har vært et fint år, og nå gjenstår bare nyttårsfeiringen før vi starter med blanke ark og nye muligheter
Dette er lenge siden jeg lagde, har bare ikke rotet meg til å legge det ut på bloggen før nå. Båtpotetene vasker jeg og deler i båter, vender i salt (gjerne grovt salt) og olje i en ildfast form
Jeg bare mixer og trikser litt med krydder oppi også smører det over kalkunen, yummi. Er så mye godt og gøy man kan finne på fordi om man må spise sunt
Sett løk og gulrot i en stor panne med kalkun halsen (valgfritt). Varme i en panne til rykende varm, legg deretter til saft fra Tyrkia og krydre etter smak
Det er løk, gulrot, selleri og hvitløk surret i smør sammen med innmaten fra kalkunen. ) Jeg har i en god klunk portvin (en kopp, kanskje) og vann til det dekker
Denne kalkunen forberedes helt annerledes enn slik du vanligvis gjør med saus og poteter. Retten spises gjerne som en tapas rett, som fyll i pitabrød eller med saus og poteter etc
Sommerlig kalkun -med sommerens grønnsaker og en herlig fløtesaus ♥♫♪. Med litt hvitvin og fløte blir det en smakfull og kjempegod kremet gourmetgryte ♥
Blogg. Idag har vi fritert kalkun på menyen. Siste påskedagen i dag og imorgen er det tilbake til hverdagen igjen, noe jeg gleder meg til selv om det har vært utrolig godt å ha fri hele påsken og ha masse tid sammen med familien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.