Som en motvekt til alt kjøttet byr vi i dag på en klassiker blant fiskerettene. Pass på at du ikke tar for mye johannesbrødkjernemel, for da blir sausen fort veldig tykk
Dryss gjerne på litt valmuefrø eller andre typer frø etter egen smak. Følg med så de ikke blir brent, og bank lett på dem for å sjekke om de er ferdige
Det kan være fint å ty til hvis man vil at barna ikke skal gå helt i taket på grunn av alt sukkeret. Vi har brukt å ha krem på, men denne gangen ønsket vi vaniljesaus
desember, og bak den første luken i vår blogg skjuler det seg en oppskrift på kokosmakroner. Ta bakepapir på en stekeplate og legg små “dærter” med kokosblandingen på bakepapir
Det er mange måter å lage juleskinke på. Men her kommer uansett luke nr. Den var litt i største laget for oss to, men restene skal nok komme til nytte på en eller annen måte
La sausen småkoke på svak varme til den er passe tykk. Kylling og solbærsaus høres kanskje ut som en litt rar kombinasjon, men det var faktisk ganske godt
Det var noe eget med den vossakorven som var laget hos den lokale slakteren der på Vestlandet. Det var ikke lett å finne noe som lignet blant det som ble kalt Vossakorv her på Østlandet
Da tror jeg sannelig jeg har oppdatert alle kakene jeg har lagd her inne på bloggen. Dette er andre gang jeg lager veskekake, den første kan du lese om her på bloggen, denne fikk ett litt annerledes design
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.