Jeg innrømmer det hender at jeg tyr til sausene til Jacobs, de ferske, men de er unntaket. Jeg har ikke mine matlagingsgener fra pappa, for å si det sånn
La deigen stå til den er såpass tykk at du kan forme passe store rundstykker med hendene. Følg med så de ikke blir brent, og bank lett på dem for å sjekke om de er ferdige
Bruker du light-variant skal du helst unngå at suppen nå koker for mye for da vil den skille seg. Morsomt for både små og store å jåle litt med maten - ihvertfall når det er så enkelt som dette
Brun marengsen forsiktig med en brenner. Smør og mel en kakeform 20 cm diameter ( jeg brukte en litt større og da må man redusere baketid). Rør inn 1/4 av det i røren, og vend forsiktig i resten av hvitten. Ta røren i formen og stek i ovnen i Ca 25-30 min. La stå på rist i 10-15 min og så bruk en kniv til å løsne den fra formen og sett den på et serveringsfat
Fyll opp kroppen med næring etter en lang vinter… for nå en våren i vente. Den er også rik på protein, kostfiber og enumettet fett (som er godt for hjertet og kolesterolet)
Etter tre forsøk ble vi stående igjen med dette som beste resultat. Vi opplevde at deigen var litt skjør å arbeide med, og det var viktig å ikke lage for tynne kake for datt de bare fra hverandre
Bland så forsiktig kokosen inn i marengsen. Følg med, for Tagatesse kan gjøre kakene fort brune. 30-40 minutter Følg med, for Tagatesse kan gjøre kakene fort brune
Disse smørbrødene lagde jeg forrige uke, men jeg rakk aldri å legge dem ut før nå. Årsaken til at jeg lagde ostesmørbrødet, var en utfordring som går på Matbloggsentralen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.