2 dl
havremel og 900 g mel. Man kan bruke bare hvetemel om ønskelig, men jeg liker å ha i litt grovere mel også. Rør alt sammen med en gryteskje til det er blandet. Deigen er uten tilsatt fett, bare fra kjernene.
Ha alt det tørre i en bolle og tilsett kaldt vann og olje. Elt deigen i cirka 15 minutter i en kjøkkemaskin med påmontert eltekrok, til du har fått en smidig deig
Kaldhevede rundstykker er noe av det smarteste jeg vet. Lett å røre sammen om kvelden, stå opp litt tidligere enn vanlig og sett dem i ovnen - vips så har du nystekte rundstykker til frokost
Kaldhevetrundstykker uten kliss. sett rundstykker på plate med to spiseskjeer,. Dette er ikke rundstykker som er holdbare i flere dager og like gode tre dager etterpå,
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum. Lavkarbo rundstykker med bokhvete, maismel og havre – 9 stk
Glutenfrie rundstykker med cottage cheese og havregryn. mat denne på sunne rundstykker,Fra Pia Skevik`s MatvrakbloggenRundstykkene ble gode, og de dufter fantastisk
Raske, smakfulle rundstykker ble dagens lunsj hos meg idag. De likner overraskende mye på helt vanlige, hjemmelagede rundstykker, som er ett kjempepluss i min bok hvertfall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.