Suksessterte hører medtil påskefeiringen. -). Bre kremen over bunnen og sett kaken kaldt til servering. Den flotte gule smørkremen passer perfekt nå til påske
Smør over første laget med sjokolade. (fordelen er at de havner i min mage da ). Fjern fra varmen og tilsett umiddelbart vaniljeekstrakt, peanøtt smør og fluff
En herlig sjokolade fristelse med sprø Daim i kremen. ) ta på kremen rett dør servering og nyt. smelt smør i en kjele, trekk den av platen og tilsett sjokoladen i biter
Smør over første laget med sjokolade. (fordelen er at de havner i min mage da ). Fjern fra varmen og tilsett umiddelbart vaniljeekstrakt, peanøtt smør og fluff
Ha over ganache og pynt med frosting, mokkabønner og Toffee ( eller annen ønskelig pynt). I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
bland så smør å nesten all kulturmelken med det tørre. ). sikt melet og tilsett kanel og sukker. kaker. Rør ut natronen i en halv kopp kulturmelk, når denne har hevet litt tilsettes den røren
Smør på et godt lag med frosting på den ene kakebunnen (kakebunnen må du selvsagt legge på det fatet du skal servere det på når du skal sette den sammen)
neste med salsa ( som jeg glemte å ta bilde av ) og deretter med kjøttdeig. ) Jeg selv synes slettes ikke det smakte galt, fikk ikke helt tacofølelsen, men var egentlig en genial måte å få med seg alt på en plass, var bare salaten utenom
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.