Denne smaker godt av karri og er en fullgod lunsj/middag med godt brød til. Har du linser eller kikerter tilsetter du dem nå og varmer raskt opp til kokepunktet
Det er egentlig veldig enkelt, og du kan tilsette akkurat det du ønsker i karbonadedeigen. Velger du å bruke kjøttdeig og ikke karbonadedeig i hjemmelagde karbonader, så er det helt greit
smak tilmed salt og pepper. Nå har jeg ligget syk siden lørdagkveld med feber og halsbetennelse. Orker iallefall å dele denne kålsalaten jeg laget forrige uke med dere
Disse veggibollene har jeg laget i andre varianter før, men aldri med denne paneringen. Imens dette koker kjører du ingefær, dadler, gurkemeie og havregryn i en kjøkkenmaskin til det blir nesten helt oppkuttet
Spicy tomat og linsesuppe med oste quesedilla til. Gjenta det samme med de to siste tortillaene. Pensle en stor teflonstekepanne med litt smør, og sett den på middels varme
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Smak tilmed salt, pepper og saft fra sylteagurken til slutt
Serveres med litt ekstra soyasaus for de som ønsker det ogtomater. Da er det helt greit med en enkel, god gammel gjenganger til middag, som er rask og enkel og lage
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Jeg har brukt småtomater delt i fire, men det går godt med vanlige tomater delt i biter, har du ikke aspargesbønner, kan du bruke vårløk eller asparges
Lørdag brukte jeg denne i marinade til kylling, i kebaben, og i rømmedressingen. Lag et glass og ha i kjøleskapet,så har du enkelt tilgjengelig gode smaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.