Jeg delte alt opp i store biter, så det gikk raskere å presse det i juicemaskinen. Jeg hadde igjen en del grønt (grønnkål, spinat, stangselleri og epler), så mikset sammen det
Tror du ikke jeg klarte å glemme de fantastiske lammepølsene vi laget før jul i fryseren. Krise for juleferien(vel, det er ikke som om det ikke var andre ting vi kunne spise
Disse matvarene reagerer kroppen min tydelig negativt på, men forskjellige symptomer. Agave inneholder mye konsentrert fruktose som kan ødelegge leveren, og kakao er veldig stimulerende
Ville vi ha sjokolade var det bare å smelte sjokolade av ønsket type, dyppe bananisen oppi å vips så stivnet sjokoladen og du hadde en aldeles herlig bananis-pinne
Et lite bildedryss fra gårsdagens juleverksted. Meg, mamma, Ane og mammaen til Ane fortsatte i år med tradisjonen vi hadde da vi var små, med juleverksted
Ute i verden er den en av de absolutt store delikatesser. Små klubbeformede flotte steinsopp på grønnsaktorget i Lugano, den italienske delen av Sveits
Spørsmålsrunde del 1. kosthold & trening. Publisert. 16. 09. 2014 kl 16. 08 7 kommentarer. Da kjører jeg igang med de første svarene på spørsmålsrunden jeg startet forrige uke
Sammen med Ingrid hadde vi juleverksted. Juleverksted. 05. 12. 2016 kl. 18. 31 i. Prinsessa vår. Ingen kommentarer. I går ble det ingen oppsummering av den uka som var ferdig, rett og slett fordi jeg ikke orka
200 g smeltet smør1 liter kefir500 g sukker650 g hvetemel4 ts natron2 ts kanel2 ts kardemomme2 ts malt nellik1 ts vaniljesukker½ ts malt ingefær½ ts muskat150 g kremost naturell200 g smør2 dl melis2 ss vaniljesukkerRør sammen smør, kefir og sukker
Philadelphiaost. 1 pk Philadelphia-ost (200 g). 1 pk Philadelphia-ost (200 g). Gulrotmuffins II. Gulrotmuffins er blant mine favoritter, og jeg leter fortsatt etter den perfekte oppskriften, hvor røra ikke blir altfor tynn, og muffinsene ikke blir for flate
Krydderkake har jeg likt siden jeg var liten, kryddermuffins fikk jeg sansen for av praktiske årsaker - så utrolig kjekt å kunne ta opp en og en kake fra fryseren når jeg skal bort på besøk
Jeg har prøvd en ny variant av rugbrød hvor deler av deigen kaldhever natta over. Liker denne teknikken selv om den tar litt tid, for resultatet blir saftige og veldig holdbare brød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.