Denne gangen er det brente mandler jeg forsøker meg på. Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brente mandler og bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
Måtte tyvsmake på det da det kom ut av ovnen, og jeg kan ikke si annet enn at det er herlig. Om du har prøvd det, så setter jeg pris på å høre hva du syns om det
De er nok noe “tyngre” – men smaken og konsistensen ellers er upåklagelig. Sett ned farten på mikseren, ha i kremosten og miks litt før du tar i de tørre tingene
Denne gangen er det brente mandler jeg forsøker meg på. Jeg rotet litt rundt på nettet og fant opptil flere oppskrifter på brente mandler og bestemte meg for å ta utgangspunkt i noen av disse, men med mine egne modifikasjoner, noe som gjør mine til et mye sunnere alternativ
Jeg har nå vært på lavkarbo-diett en liten stund og vil prøve meg på det. Lavkarbo derimot kan jeg spise alt, bare med det unntaket at jeg lager dem lavkarbovis
Denne er lagd pålavkarbovis, men kan sikker lages som vanlig "høykarbovis" hvis en ønsker det. Når en er på arbeid på dagen og går på trening på kvelden, er det vist ikke så mye tid til å blogge vist
Ein lærer stadig nye ting, sjølv om mykje matlaging går på autopilot når ein har gjort det nokre år. Eg lagde paideig etter den oppskrifta eg alltid har brukt, som eg har henta frå Carl Butlers kokbok, som eg fekk seint på åttitalet, trur eg
Idag vil jeg tipse om hvordan lage hvit og brun saus pålavkarbovis. Her kommer en oppskrift på det. Ta eventuelt litt brun konditorfarge (feks fra Cacas) for å få en brunere farge på sausen
Idag er det middags pai pålavkarbovis – og den smakte kjempegodt. Legg så paprika, brokkoli, sjalottløk, strimlet skinke og baby spinat oppå sellerirot bunnen
Oppskrift på Loff, lavkarbovis. Hyttelivet har tatt over hverdagen, og da går det gjerne utover bloggingen, ikke fordi jeg er lei å blogge men for at mobilnettet her på hytta er så som så
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.