Julen nærmer seg, og det er på tide å starte å lage julematen. Hjemmelaget leverpostei hører julen til, og er et selvsagt tilbehør på 1 Juledags frokost
I dag vil jeg dele en ny påleggsfavoritt med smak av jul, nemlig vegansk julepostei. Dropper dere agaren oppbevarer dere bare juleposteien i en lufttett boks eller glass
Så kan du kose deg med å handle juleposteien, fåreribba, rullen og nokre gode ostar. Så nærmar juledagane seg med stormskritt, og panikken breier seg blant oss som tek ansvar for at jula skal bli ei fin oppleving for alle
Andre nye juleprodukter som jeg og flere av kollegaene mine har smakt oss igjennom i dag var blant annet "Litago Jul - med smak av brente mandler", "Gilde Julepostei med Fiken og Portvin", "Nidar Hjemmelaget Risboller", "Julemix fra Minde Sjokolade" og "Freia Jule-Venner"
Jeg laget det i fjor også, og det var kjempegodt med edamerost eller julepostei. Endret tittelen på denne, ettersom den er minst like aktuell for matintoleranse/-allergi som for FODMAP-dietten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.