Julens fruktsalat
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 porsjoner
  • 2 appelsiner
  • 50 g sukker
  • 25 g (1 2/3 ss) granateplesirup
  • 1 kanelstang
  • 2-3 hele kardemomme, lett knust (se bilde)
  • 2 klementiner, skrelt og skjært i skiver på tvers
  • 1 stort granateple, kun kjernene
  • liten håndfull usaltede pistasjnøttekjerner, grovhakket
  • 2 appelsiner
  • 50 g sukker
  • 25 g (1 2/3 ss) granateplesirup
  • 1 kanelstang
  • 2-3 hele kardemomme, lett knust (se bilde)
  • 2 klementiner, skrelt og skjært i skiver på tvers
  • 1 stort granateple, kun kjernene
  • liten håndfull usaltede pistasjnøttekjerner, grovhakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.