Julemiddag på jobb (grillspyd med sataysaus)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl ketjap manis 1 ss chilipasta, sambal olek 2 ss olje, f.eks. solsikke eller rapsolje 1 ts sesamolje 1 ss revet ingefærrot 1 ts hakket hvitløk 1 ss fersk koriander (ev tørkede frø,men øk da mengden, gjerne 2 ss) 500 g svinefilet, kylling eller storfe
  • 1/2 time Hvis det er trespyd du bruker, bør disse ligge i vann i minst
  • 30 minutter også for å hindre at de tar fyr under grillingen
  • 1/2 glass peanøttsaus (med ingredienser kun peanøtter og salt, gjerne grov)
  • 1/2 glass vann Resten av marinaden

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.