Den siste tiden har det vært mye sykdom i hus og lite energi til overs. Det er ikke noe særlig å legge seg tidlig om kvelden og tenke på alt en har lyst til å gjøre, for det er mye
Mintkuler med sjokoladetrekk, ca 50Ingredienser. Det er kanskje litt sent å legge ut dette nå, men jeg fant disse bildene fra jula 2008 og tenkte at jeg ville ta vare på dem ved å legge de ut på bloggen min
I jula laget jeg masse konfekt. Over 100 biter for å være nøyaktig. Det tok litt tid i og med at jeg bare har 2 x 15, som vil si at jeg måtte fylle 7 former
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
På onsdag var det tid for bakedag sammen med en god venninne. Vi hadde en koselig dag med mest skravling, pluss underholdning av en liten nissehjelper på 1 år, som helst bare ville spise deig
Årets julesnop bestod av hjemmelaget marsipan, snickerskarameller, lakriskonfekt og bounty. Legger ut oppskriftene litt på etterskudd, men det er jo aldri for seint å kose seg
God morgen til en ny dag og nye muligheter. I går la jeg ut oppskrift på sjokoladeskål og har du lyst til å lage din egen fine konfekt så får du oppskrift nå
Julegodteri-bonanzaen fortsetter her i huset. Etter all sjokoladekonfekten vi har laget, så var det på tide med noe annet, og valget falt på karameller
Jeg lagde cupcakes til mamma og pappas årlige pinnekjøttmiddag med venner, og i anledning julen, syntes jeg at det burde være litt stemning over pyntingen
God dagen igjen, og velkommen tilbake til mitt lille "juleverksted". Det er andre helgen i advent, og mange skal kanskje bruke helgen til å forberede litt til jul
På dette bildet er marsipan den med strø. Jeg har trillet kuler med flerfarget kakestrø og stenger med appelsinstrø500 g mandler 500 g melis 1 ss eggehviteEventuellt konditorfarge om du vil farge marsipanen200 gr
0. magisk lavkarbo bbq saus. Publisert 19. 02. 2016 klokken 17. 40. Hvor mange ganger har man ikke satt flasken med barbecuesaus tilbake i hyllen igjen, fordi det er lassevis med sukker i
Oi, disse browniesene. De ble altså bare så utrolig gode. De er et resultat av to geniale oppskrifter som jeg har jobbet med parallellt denne uken, som ved et lykketreff skulle bli paret og vise seg å høre sammen i en perfekt, sticky, snickerspreget duo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.