Da vi besøkte landsbyen Biot i Provence, og den meget anbefalelsesverdige restauranten «La Pierre à Four», fortalte servitøren om ingredienser og fremgangsmåten til denne foiegras-retten
Kalvebiff til 2 - stekt etter ønskeSalt/pepper1 bit foiegrasKantarellfylte sjampinjonghatter4 store sjampinjonger1 neve tørkede traktkantareller1/2 løk1 skvett hvitvin1 dl fløte1 ts balsamicoeddikurtekryddersalt og pepperjarlsbergostsmørTa stilkene fra hattene på sjampinjongene. 1 bit foiegras
Og idag vil jeg dele en oppskrift på bringebær mousse som er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Bringebær mousse er en god og frisk dessert som kan fint nytes som den er, men er også kjempegod som topping og /eller fyll på kaker feks rullekake
Kake med mango mousse. Mango og jordbær er helt klart mine favoritt frukter. Så her har jeg derfor komponert en kake som forener mine favoritter og som i tillegg til maten speiler min fusion i Masalamagic
Dark mousse Fondant, 1 porsjon. Dark mousse Fondant, 1 porsjon. I dag deler jeg med dere en god smoothie oppskrift fra Supersmoothieboken, og selvsagt er den en raw sjokoladesmoothie
GA_googleAddAttr("Tag", "mousse"). GA_googleAddAttr("Tag", "pineapple-mousse"). A recipe from “Dreyers Kokebok I Farger” (Dreyer’s Cook Book In Colours) published by Dreyer in 1968
Chocolate Mousse CakeIngredients. Lately I have really been craving chocolate. Chocolate cookies, chocolate milk, chocolate nana ice cream, chocolate cake- you name it
Dette er en stor oppskrift. 4 stk kremfløte 2 egg 1 glass valgfri syltetøy (jeg anbefaler jordbær, bringebær, blåbær eller aprikos til kaker) Pisk stiv krem av fløten, pisk inn eggene og rør til slutt inn syltetøyet
P og sjokolade mousse til dessert. Sjokolade mousse I går begynnte prinsessa i 1. klasse på skolen. Det måtte vi jo gjøre litt stas på så hun fikk bestemme middag og dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.