I dag dampet jeg pinnekjøtt i Crock-Pot/Slowcooker -med juleøl. Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt
Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Legg pinnekjøttet i vann natten over. Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt
Dampet OG stekt pinnekjøtt. Pinnekjøtt, ja. I en vestlendings øyne perfekt pinnekjøtt. Dette er bare ment som et tips, jeg sier ikke at noens måter å tilberede pinnekjøtt på er feil
Jeg trenger ikke dra til Nice for å spise deilige blåskjell, det får jeg her i Bodø, det. - Dette smakte bedre enn blåskjellene vi spiste i Spania og Frankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Her er en nydelig rett hvor klippfisken er dampet i hvitvin ღ ღ. Klippfisk er saltet og tørket fisk, det er som regel torsk som blir brukt i produksjon av klippfisk
Jeg er litt svak for å benytte øl i maten, og som kosemat på en fredagskvelden (eller en hvilken som helst annen kveld), er det godt med øldampede blåskjell
Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Hos oss bruker vi pinnekjøtt på juleaften og som oftest på nyttårsaften også
Rens og skjær alle grønnsakene i tynne strimler. Bruk en skreller på slangeagurken og lag lange bånd. (Unngå å bruke den bløte kjernen da den gir fra seg mye væske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.