De to siste årene har vi invitert til nyttårsfeiring , og det har vært veldig morro. I år er vi derimot invitert så vi skal ikke styre så mye som vi pleier og det skal faktisk bli veldig bra det også
Det er noe så veldig deilig og friskt med etnytt år. Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
I dag er det min tur. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
Jeg håper du som leser Et kjøkken i Istanbul har oppdaget noe nytt i året som er gått. I dag er detett år siden de aller første innleggene gikk live på etkjokken
+ Nyttårsoppskrift med reinsdyrfilet. Selv har jeg planer om å lage helstekt and for første gang i kveld, men jeg er litt sent ute, så det spørs om det fortsatt er å få tak i
Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blir maling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, litt diverse småplukk
Nyhetsbrev og nytt gratis abonnementsystemDel på. Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje
Nyttårsaften nærmer seg, og det er på tide å planlegge menyen. Noen av hovedråvarene har vært planlagt litt over tid, mens andre har kommet mer tilfeldig til
Du behøver ikke ha tråd nok i forkant, du kan knytte mer tråd på underveis om du føler det er lett å få knute på tråden under sying så kan det være enklere og knyte på når du har sydd rundt og før du starter surring
I morgen er det fredag, starten på påskeferien og min tur til å ha med fredagskake på jobben. Jeg har laget saftig sjokoladekake og pyntet med kvikklunsj
Selv har vi ikke helt landet på hva som skal være vårt forsett for det kommende året, men vi er enig om at vi ønsker å sette av tid til ting vi synes er moro
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.