For noen dager siden fant jeg ei oppskrift på «jerkchicken tacos» på bloggen Creme de la Crumb. Bland kyllingbiter, krydder og olje i en pose og «jerk» til krydderet og oljen dekker kyllingen så godt som mulig
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Fremgangsmåte ♦ Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med tacokrydder ♦ Mos en avokado sammen med limesaft og litt salt ♦ Servér det hele med salat, revet ost, kesam og salsa ♦ Bruk lomper som wraps
Tortillas. Trinn 2 Hakk tomater og rødløk fint, bland inn maisen og smak til med limesaft og salt. Trinn 3 Riv kjøttet av klubbene og fordel jevnt utover en tortilla, legg på maissalsaen og dryss over ost. Trinn 4 Legg en tortilla på toppen og stek i tørr panne på begge sider til osten er smeltet
Jeg skal innrømme at jeg hadde forberedt meg på en lang og avansert kveld på kjøkkenet. Flere av mine andre indiske retter har vært mer avanserte og tidkrevende (og helt verdt det når man første setter seg ned for å spise), men denne indiske festklassikeren var både lett, ukomplisert og raskt (Hvis man ikke regner med marineringstiden i kjøleskapet, selvsagt)
Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
I dag lagde jeg pulled chicken, og jeg ble definitivt ikke skuffet. Jeg har smakt pulled pork ett par ganger, og jeg må si at jeg er veldig glad i smaken av barbequesaus og mørt kjøtt
Lay egg roll wrappers on a clean work surface. In a small bowl, stir chicken* (see note below) and hot sauce until well coated, using more or less sauce depending on your spice preference
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.