Italienske lammekotteletter
HobbyKokken Tor
HobbyKokken Tor
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 porsjoner
  • 4 medium lammekoteletter
  • 1 medium rødløk, delt i skiver
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 medium hvitløkbåter
  • 75 gram oliven (Verken jeg eller min samboer er veldig fan av oliven, så jeg droppet denne. En Italiener ville sikkert sparket meg ut av kjøkkenet siden jeg kaller denne italiensk uten oliven. Men Hallo, dette er min side.)
  • 400 gram hakkede tomater
  • 2 dl vann
  • 120 gram polenta korn
  • 100 gram gorgonzola ost, smuldret opp
  • 1 spiseskje frisk rosmarin
  • 3. Mens sausen koker, ha
  • 4. Varm opp en stekepanne eller grill, å stek lammekotelettene over moderat til høy varme til de er ferdige etter din smak
  • 4 minutter på hver side er bra.
  • 5. For å servere, Ha litt polenta i midten av en tallerken, plasserer to koteletter på toppen å hell på en generøs mengde saus.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.