Det kreves ikke mange ingredienser eller heving av deigen for å få en himmelsk god pizza. Ta av skinnet på kjøttbollene og del de med fingrene og fordel så mange du ønsker
Det er blitt så populært at vi har lagd pizza på jobb og for andre venner og familie. Smak på sausen underveis, her har alle veldig forskjellig preferanser
Og så kan man variere både størrelse og fyll på pizzaene, noe som er gøy for store og små. Blir den for bløt kan du tilsette litt mer mel og er den for tørr tilsett litt mer vann
Varianten fra Roma har tykkere bunn enn hva vi etterhvert har blitt vant med foritalienskepizzaer. Bruk semola-mel til å trykke ut pizzaen til den formen du ønsker
Når pizzaen er ferdig gräddat/stekt topper du den med proscutto og ruccola – så godt. Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra uten pizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienskepizzaen
ble den vanlige pizzaenforvandlet til en italienskpizza med sprø tynn bunn. Som oftets blir det "vanlig" pizza med kjøttdeig og tomtatsaus, men nå er jeg glad for at vi prøvde noe annet
-) Du bør lage bunnen i god tid, jeg laget den i formiddag. -)I dag har jeg laget en italienskpizza med pepperoni og salami til middag, og en med kjøttboller og pepperoni
Jeg lagde en pizzadeig med olivenolje, vann, salt, gjær, hvetemel og litt sammalt hvete. Da ovnen var varm "skled" jeg den ferdigtoppede pizzaen over på den glovarme bakeplata (min pizzatopping var en god tomatsaus, litt vita hjertego gul, en skinkeskive, en salamiskive, et par skivede cherrytomater og litt tørket timian)
Fordel osten over det hele. Du trenger pizzabunn og oppskriften finner du HER. For å få frem smakene, strø på bitte litt salt før du putter den i ovnen
Ifølge reglene for å lage en ekte napolitansk pizza, må deigen åpnes for hånd og ikke kjevles ut. Elt videre og tilsett litt vann hvis deigen er for hard og stiv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.