Tusen takk for all oppmuntring med Skappel-rekk-opp-prosjektet mitt. Sylvia påpekte at jeg sikkert hadde garn nok til to gensre her og det fikk meg til å tenke litt
Vegan week. 04. 2016 kl. 16. 25 i. Kosthold. Ingen kommentarer. Hei. Håper dere er godt i gang med den nye uken. Som dere sikkert skjønner av overskriften har jeg bestemt meg for å ha en vegansk uke
God morgen skjønne lesere. Nå er det en del dager siden sist. Jeg la tidligere ut en del bilder på Instagram av disse mocha mud pie pops som er en kopi av en dessert spist på
Populære innlegg. Svinestek (med sprø svor om du vil. ). Jeg tok med en billig surret utbenet svinestek med svor fra Mega - som kjekt å ha Å den ble kjekk å ha i dag
I går kveld gikk ting etter planen, og hjemmelagde hamburgerbrød ble det. D. OG, bare for å si det, du hadde rett Jill-Christine, blir ikke flere kjøp-brød her i huset
Jeg er da ikke nærheten av å være den eneste som har gledet seg til i dag. It´s friday. ). Her kommer et deilig fredagsmiddagstips (selv om jeg spiste dette i går)
Det har vært travelt i det siste. Mellom slagene har det stort sett gått i knekkebrød med leverpostei eller med ost og kaviar, og Toros minestronesuppe med pølser i
MEXICAN FOOD - FOOD FOR FRIDAYS. 20. 10. 2016 kl. 05. 03 i. Veganske Middager. Ingen kommentarer. God Morgen. Jeg vet at det bare er torsdag, men jeg håper å kunne friste dere med denne varianten av fredagstacoen, så legger ut oppskriften allerede i dag hvis dere har lyst til å prøve den i morgen
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en stykk herlig uke i Milano. Jeg har trent lattermusklene og prøvd å holde igjen tårene gjennom sidene i Idas dans, løpt i sokkelessen i regnet og danset mitt på natten, blitt offer for lommetyveri og shoppet litt for mye
Så derfor lagde jeg morgendagens smoothie i kveld, for å ta en pause fra havregrøten. Ikke fordi jeg er lei ennå, utrolig nok, men fordi jeg hadde en appelsin liggende og lurte på hvorfor i all verden jeg ikke har puttet en slik en i smoothie-makeren oftere
My kitchen reminds a construction area at the moment, and it's not tempting to cook large meals. Pour some oil in a pan, and fry onion, garlic and zucchini until it's soft and golden
It's in Norwegian only but feel free to take a look here. I'm a bit slow in posting this week's breakfasts, strange how it becomes harder to do simple things when I have more time on my hands
Ukene går unna som bare det. Jeg merker ihvertfall at jeg ikke har nok timer i døgnet for det meste. Mye man skal rekke, gjøre, vaske, rydde, ordne, ringe osv osv osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.