Jeg har prøvd å lage marsipanroser flere ganger, men stort sett ser det ut som noen har tråkket på rosen (og det kan kanskje være fordi jeg har tråkket på den i frustrasjon over å ikke få det til)
Begynn forsiktig så ikke suppen blir for sterk, men den må være litt "heftig". Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1 l vann + 1 dl senere for å erstatte fordamping. 1 l vann + 1 dl senere for å erstatte fordamping
Det er også nesten litt for enkelt, men tidkrevende. Minipai, ikke bare små og søte. Det er bare å lage mange mens du enda holder på, for de er perfekt som niste eller kanskje nattmat
Har nok tenkt på det før at jeg skal prøve med forskjellige grønnsaker. Bruksområdet er som oftest som tilbehør til fisk, kylling, ved siden av koteletter eller ei ribbe som ikke skal ha følge av surkål for eksempel
De blir fort klissete når de ikke ligger kaldt. Pass på å røre innimellom så det ikke blir brent. Ble veldig fornøyd med de, og er litt stolt over meg selv siden jeg greide å lage egne oppskrifter
Bloggen vil derforikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Jeg har nå startet denne bloggen, og gleder meg til å dele inspirasjon, informasjon og matglede her fremover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.