Innbakt kylling medsursøtsaus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Likevel, i enkelte sammenhenger lager jo jeg også sausmed eddik og honning i, så jeg fikk en ide. Da alt var unnagjort var det løken sin tur, deretter fikk alle grønnsakene et kort, men heftig møte med den glohete oljen
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøtsaus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøtsaus. Sursøtsaus til kylling. Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøtsaus
Tenk “bakt potet” og fyll den med det du selv liker. Jeg valgte bacon, chorizo pølse og varm ostesaus. Skrell selleriroten, pensle med olje og strø over med salt og pepper
Idag ble det tynne kylling filet med thai wok, sursøtsaus og ris. Uansett så er produktene fantastiske, og med slike hendige pakker med mat, så er maten laget i en fei, og det er passelig mengde til en familie
Smak til med mer sukker eller eddik om det er nødvendig. Ingredienser saus. Server med ris. Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjelefor seg selv
- 100 g svinefilet- 1 ss olje- 1/3 paprika- 1 liten rødløk- 5 cm purreløk- 1 liten gulrot- ca. 2 dl sweet chili saus- pepper- 2 dl vann- 1 dl ris- litt saltBle du fristet. Les mer 100 g svinefilet. 2 dl sweet chili saus
Til hverdags pleier jeg å servere sausenmed ris, wokede grønnsaker og vanlig kylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrsteke kyllingen
Det har vært smakløs saus, uspiselig saus og kylling med myk og klissete deig utenpå. Vi har testet ut en del oppskrifter på kylling i sursøtsaus her hos oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.