Legg laksen i en ildfastform og ha soyasaus, olivenolje, salt og pepper på laksen. Det virker som det er oppskrifter dere savner på bloggen her, og jeg har brukt litt av helgen til å funnet i mange oppskrifter vi har brukt den siste tiden, og vil dele med dere
Del opp grønnsakene til salaten. Lun salatmedlaks, avokado og pestobønner. Skjær laksen i små terninger og steik den med kvitløkspepper, litt salt og ein sprut sitronsaft
Jeg lager ofte en med base i sitron og en god olivenolje. Dette er jo enkelt og godt i seg selv, men her har jeg toppet dette over grønnsalat, spirer og sorte oliven
Smak til med sitron juice, salt / pepper og olivenolje. Vask grønnsakene nøye og kutt dem for salat. En frisk salat som stimulerer, gir energi, regulerer fordøyelsen og gir huden gløden tilbake
Kanten var lekkert dandert medlakserogn, hvis farge matchet svært godt med suppen. I tillegg til opplegget med de ovnsbakte grønnsakene har jeg også i det siste holdt på med å lage grønnfargede sauser til noen fiskeretter
Start med å skjære opp hodesalatenoghjertesalaten (på en fjøl). Vårløk kan byttes ut med rødløk. Dette er en veldig enkel og grei grønnsalat, som passer fint som tilbehør til mange forskjellige middagsretter
Skvis saften fra halvparten av limen over og smak til med salt og pepper. Da halvparten skal fordeles på fisk ogsalat, lønner det seg å hakke alt, for så å dele i to hauger
Krydre med havsaltflak og hvit pepper (passer best til fisk). Her er en smakfull variant med fennikel. Det blir nydelig kraft i bunnen av pakka fra grønnsaker, olje, hvitløk og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.