Hjemmelagde vårruller er kanskje noe av det beste som finnes. Så godt. Ikke er det vanskelig å lage heller, det krever bare litt øvelse for å rulle vårrullene
Mandagens middag var ost- og skinkegrateng etter en Grete Roede-oppskrift. Jeg klarer veldig sjelden å følge en oppskrift til punkt og prikke, må liksom tilføre min egen vri
Kutt opp kyllingen og krydre med indisk krydder. og gjerne denne -indiskinspirerte dip'en- Du trenger. I crock pot'en eller en ildfast form, tilsetter du kyllingen, oppskåret tomater
Etter at det hadde steikt i 4-5 minutt hadde eg oppi 250 gram kyllingfile i betar. Eg hadde rømmenblandinga oppi bacon, løk og kyllingen blandinga og lot det småkoke 2-3 minutt. 250 gram kyllingfile
Denne oppskriften på indisk yoghurtmarinert kylling kalt «Bombay chicken» fra Jamie Oliver falt jeg for fordi jeg er veldig glad i indisk mat som er frisk og lett
Her kommer oppskriften på Indisk tandoori kylling. Ha så i kyllingen som er ferdig delt og sett deretter den marinerte kyllingen i kjøleskapet over natten
Dagens middag ble kylling med indiske krydder. Lag den indiske krydder pastaen. Om du planlegger litt så kan kyllingen marineres dagen i forveien så går det raskere å lage
Skjør løk i skiver, kylling i biter, og del resten av grønnsakene i ganske små biter. Ha i kyllingkjøttet, og stek det til det blir lett brunt over det hele
Legg kyllingfileene i en ildfast form, strø over litt rosmarin og drypp over litt olivenolje. 4 kyllingbryst-fileer4 hvitløksfedd (delt i to)8 skiver baconRosmarinOlivenoljeCherrytomaterFullkorns tortellini med spinat (eller annen type spagetti av noe slag)Tørk av kyllingen og bank den flat, legg 2 biter hvitløk i ett snitt i kyllingen og brett over. ) 4 kyllingbryst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.