Rør inn kaffe, maldonsaltet som du knuser mellom fingrene dine, og sjokoladeblandingen. Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul
Kokosmakroner – uten sukker fra Linda Stuhaug, fra Krem, oppskrift fra Klar, ferdig, visp. Fra min barndom er mine beste juleminner å lage sirupsnipper med Tante Ragnhild og spise Bestemors krumkaker
Dessuten er quinoa en fullverdig proteinkilde, mens ris må kombineres med f. Julen nærmer seg, og for meg har Veganmisjonens vegisterkaker vært en favoritt i flere år
Bland hvetemel, kakao, salt og natron i en bakebolle, og tilsett sjokoladeblandingen. jul. For litt mer "julete" smak, kan du tilsette en dråpe eller to peppermynteessens, eller knuse litt candy canes og ha i fyllet
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Så skal du lage blandingen du skal ha over potetene på slutten. Og jeg LOVER, denne varianten kan du fint servere i jula som et GODT alternativ til den mer norske varianten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.