Velkommen til ToneroseDesign. ♥ I dag kommer som lovet et bildedryss av kaka jeg laget til NYDELIGE Line, de ønsket en bok-kake til dåpen til skjønne lille Matheo
Boken inneholder over 50 oppskrifter på fisk til alle måltider. Jeg sitter med en fersk bok i hendene, Fiskretter for hele familien, og kjenner meg priviligert som har fått muligheten til å skrive en bok med fisk i hovedrollen
Det hender en gang i blant, at Jamie Oliver og slår oss sammen og lager kongemat. Dette skjedde i dag. Stian forlot meg til fordel for det svakere kjønn(haha), og da så jeg mitt snitt til å spise noe vegetarisk med uhørte mengder pasta og fløte
Oppskrift. Jon Åge Ruud, Seilmakerfruens Kro på Lyngør. Egner seg godt som en forrett. Skrell og del gulrøtter og potet I biter og fres I olje I en kasserolle sammen
Når dette har surret ett minutt eller to har man tilbake kyllingen i woken og tilsetter Bok Choy. 4 kyllingbryst, skåret i strimler1 Bok Choy2 ts sesamolje2 ts rapsolje2 hvitløkfedd, finhakket1 ts finhakket frisk ingefær1 rød løk, i litt store biter1/2 brokkoli, i små bunter4 grønne asparges, i 2 cm lange biter1 rød chili, finhakket uten frø (her kan man variere mengden etter ønske)1/2 dl vann blandet med 1 ts grønnsaksbuljongSoyasaus og sursøy chilisaus, menge detter ønsket smakKokt basmatirisVarm opp en wok og ha i rapsolje og stek kyllingen
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.