Først og fremst må eg sei tusen hjertelig takk for alle kommentarer, tilbakemeldinger, tips, råd, lykkeønskinger på gårsdagens innlegg, det gjekk over all forventning
For tror sjokoladen iallefall oppfører seg veldig rart når det smeltes og er i kontakt med vann. Jeg ser for meg både nydelige desserter, konfekt og kaker laget med denne deilige likøren
Hold av kvelden hvis du er i Oslo den dagen Masse mer informasjon følger snart - så følg med. Her har du kjempenydelige vaniljecupcakes dekket med en helt spesiell frosting, som lages med marshmallowkrem - også kalt "Marshmallow Fluff"
Når jeg tenker meg om hadde det vært mer enn nok for hele klassen min, for kjøleskapet har blitt overfylt, og jeg fikk ikke brukt halvparten av det som ble kjøpt inn en gang
Dessverre vet jeg ikke hvem som er opphavet til oppskriften, men skulle noen vite det så blir jeg hjertelig glad for informasjon slik at jeg kan legge det til her i innlegget
Synes de lett kan bli litt atale når de spiller – og man får så lite kontakt. Jeg elsker å stå på kjøkkenet mitt, og selv om jeg skulle hatt dobbelt så stort kjøkken er det mye kjærlighet på kjøkkenet her hos oss
Hei, og god onsdag håper dere har hatt en fin dag. Jeg har gått meg en lang tur i dag også, litt kjøligere nå men det går jo bra så lenge man er godt kledd
Rund rumpe og flatt bryst - begge to er fettlagere. Hele fotsålen skal være i kontakt med gulvet. Over til fettforbrenning og forskjellige teorier på hvordan dette kan gjøres
Eg har skrive oppskrift under kvart bilde, men ønsker dere meir detlajert oppskrift, informasjon angående ingrediensbytting eller lignende kan dere klikke på bildet som gjelder - så kommer dere direkte til originalinnlegget
Har du noen ønsker eller tilbakemeldinger er det bare å tak kontakt. Jeg håper Nina sin ukesplan forrige uke ga inspirasjon, og håper min oversikt over hva jeg spiste i forrige uke gir flere ideer
Jeg fikk peanøttmel fra iHerb i posten i dag og måtte såklart teste det ut med en gang. Sjokoladesausen vil stivne ganske fort når den kommer i kontakt med det kalde fyllet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.