Etter å ha lest om dissespireneiNourishingTraditions, så bruker jeg dem ikkelenger. Jeg blirnemlig ofte noe slukøret når jeg går ibutikken og finnerslitnegrønnsaker som jeg tror har minimalt med livskraft og næringi seg
Pass på at du ikkebruker for sterk varme og bruk hellerlitt god tid på hverside. Herregud for en lunsj sier jeg bare, og takk til Gunn som ga meg litt blod på tann når det gjelderpannekaker
Bruk en fruktkjerneutstikkertil å lage hull gjennom potetene(husk å vaske potetene først). Potetbombene grilleslikelenge som en vanlig bakt potet-husk å snu den med jevne mellomrom,når du griller dem
Klikkher for å se mertilbehør. Bruksområdet er som oftest som tilbehørtilfisk, kylling, ved siden av koteletterellereiribbe som ikke skal ha følge av surkål for eksempel
Veldig enkelt og det tar ikke lengre enn ca tjue minutter. Slå av varmen og legg over noen finebuketter med brokkoli og la de få dampe i noen få minuttertil de har blitt myke
Ny forskningviser også at man kan steke akrylamidfritt ved å behandle potetene med melkesyrebakterier, men produsentene har ennå ikke fått noe påbud fra myndighetene og sitterderfor enda på gjerdet og gjør som de alltid har gjort
Du kan leve lenge og godt (om enn kanskje ikke så kulinarisk) på bare lever. no) og om dette ikkeer å oppdrive så velg upasteurisert smør fra AVDEM, økologisk smør fra Røros Meierier, itilleggtil annen melkesyregjæret og upasteurisert melkemat
Når insulinnivåeter lavt lenge nok om gangen, frigjøres glukagon som begynner å forbrenne fett. Ianledning at vi snart skal ha nettkurs sammen, får du en linktil denne herVil du vitemer om kurset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.