jeg ikke er så aller verst. Men da jeg hadde laget min første hjemmelagde. fermenteringsbernaisei helgen og kjente hvor aldeles nydelig den ble, så ble jeg full av
Fredag kveld tok jeg meg et godt glass vin med ekstra god samvittighet. En aldri så litenmilepæl. Minstlikeviktig for meg er det imidlertid at stadig flere av dere kommer innom oftere og oftere
Vi står på farten ut nå. Mor skal tilfrisøren og friskes opp litt (kjenner det skal blideilig etter mange uker med den velkjente gravidkvalmen, som endelig begynner å roe seg), også skal vi se om viikke kan få tak i en lampe tilkjøkkenvinduet
Hjemmelaget tomatsaus tilpizza og pasta er kjempegodt, og så er det så kjekt å ha i fryseren. Jeg har tidligere laget ett innlegg om tomatsaus på friske tomater
I går holdt vi nyttårsselskap for oss og et vennepar. Veldigkoselig å kunne inviteretil selskap i huset, og det å ha plass til selskapet for første gang
Det har snødd så mye her vi bor de siste dagene at jeg blir helt motløs. Var så klar for vår og sommer, og sett at det allerede spirerlitti blomsterbeddet nedenfor kjøkkenvinduet, men resten av uteplassen vår er dekket av snø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.