Mange har lurt på hvorfor jeg er så forsiktig med varme når jeg lager mat. Jeg oppdager stadig blogginnlegg jeg har glemt å kopiere fra min gamle fleksitarianerblogg
Shepherd’s Pie med blomkål og nøtter. Publisert. Bak Vegetarbloggen står den veganske kokken Mari Hult fra Stavanger og hun har i dag tatt over kokkhelene
I dag er det jeg, Solbjørg, som skal blogge litt for dere. På onsdag lagde jeg snickers-biter, og etter fjorårets suksess, måtte jeg lage det i år også
Men hvorfor bruke dager og uker på å bake et brød, når det kan gjøres mye raskere. Dere som følger meg på Instagram har fått med dere at jeg har begynt å bake med surdeig
Du kjennes sikkert til gravlaks, men har du hørt om gravelg. I min familie står elg på menyen året rundt, og favoritten er biten med gravet ytrefilet av elg
Her kan du lese litt om hvorforlever fra friske dyr er ekte supermat. I dag har jeg et gjesteinnlegg om en meget barnevennlig og smakfull leverpostei som ersuperlett å lage selv
Herkommer oppskriften på den nye favorittkaka til Kitchnqueen sin lillesøster som bare må prøves. Tidligere har jeg presentertdere for mine amerikanskepannekaker og Key Lime Pie, men for tiden er det alt som inneholder ordene "salt karamell" som er min guilty pleasure
[Inneholderaffiliatelinker]. Det er ikke uten grunn at avocado kalles «det grønne gull». Den er nemlig fulllpakket med viktige næringsstoffer som får kroppen til å hoppe av glede og huden til å skinne
Så jeg måtte hente fram blogginnlegg som jeg egentlig hadde tenkt å publisere forrige uke. Som regel er jeg restriktiv med bruk at mye mettet fett, men gjorde et unntak
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Jeg vil med glede ønske Aurora Prøis velkommen med sitt flotte gjesteinnlegg i bloggen min, der hun deler tips til hvordan lage egen kokebok, og oppskrift på hennes favoritt, nemlig en Lun Chorizo salat
«En fremtid sådd for tusener av år siden». Det var store ord direktøren i FNs organisasjon for mat og landbruk (FAO), José Graziano de Silva, brukte da han tidligere i år sto i FNs hovedforsamling og hyllet det lille frøet
Dette spørsmålet stilte noen dansker seg. Hvorfor må godt øl inneholde så mye alkohol. Så høy alkoholprosent at det er nesten umulig å nyte en øl eller to uten å bli påvirket
/inneholdersponsorlinker/. Jeg måtte helt ned i kjelleren å hente det aller siste for å fullføre, men latteren satt løst, været var perfekt og treningskameratene var gull verdt
Søtpoteten er en undervurdert grønnsak som flere med fordel kunne integrert i middagen. Den er fortsatt relativt ukjent for mange og flereblander søtpotet med den velkjente middagspoteten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.