Smør tilsteking. Gniinnfileten med salt og pepper, og brun den på. alle sideri panna. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er. La filetenhvile under foliei 10 minutter 500 g indrefiletavsvin. 68-70o er litt rosa,
Dette trenger du til 4 personer. - 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin. 1 strimlet rød chilipepper
Heiigjen, da har fått gått lang tur ifinværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristihimmelfartsdag
Klar for stekeovn. De kan du stekei ovnen sammen med kjøttet, det gjør. Forberedelse avsvinefilet. Aroma med preg av røde bær, litt tørket frukt og vanilje
Stek kjøttet i pannen noen få minuttertil du har en finstekeskorpe. Serrano svøpt indrefiletavsvin med fyldig saus, chiliinfisertsjampinjong, sprøstekt bacon og mandelpotetmos
Svinefileten smaker aller best om den grilles, men det går an å steke den i ovnen også. Det går an å gifiletene en stekeskorpeistekepanna før de legges i ovnen også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.