Biffen i denne gjennomgangen er entrecote og stekes til medium temperatur. Når biffen har stekt ferdig på den ene siden snur du kjøttet og fortsetter stekingen på den andre siden
Biffen i denne gjennomgangen er entrecote og stekes til medium temperatur. Når biffen har stekt ferdig på den ene siden snur du kjøttet og fortsetter stekingen på den andre siden
Biffen i denne gjennomgangen er entrecote og stekes til medium temperatur. Når biffen har stekt ferdig på den ene siden snur du kjøttet og fortsetter stekingen på den andre siden
Og jeg har ikke laget stroganoff siden skolekjøkkenet i 7. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biff stroganoff til middag fikk jeg et skeptisk blikk
Mørkt øl som brukes på denne måten blir søtlig og fyldig, noe som øker smaksopplevelsen på kjøttet. Skjær opp løken i skiver som du har i steikesjyen etter kjøttet, varm løken opp på svak varme til den er bløt og blank
Tiden er avhengig av hvordan du ønsker det (gjennomstekt, medium etc). Det har den vært for meg, og jeg er nå veldig fornøyd med at jeg har funnet en oppskrift for dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.