10 dl
mel veide 620 gram 2. Så målte jeg opp nye 10 dl med mel, her komprimerte melet seg mer og jeg fikk at 10 dl mel veide 830 gram Det er hele 210 gram i forskjell som utgjør MYE i en oppskrift.
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss manskal utvikle sin smak, spis mer fisk
Det skader ikke med en billig og rask middag nå i førjulstiden. Denne utgaven er den absolutt enkleste, men kanskje ikke den billigste da bacon ikke er blant de rimeligste matvarene
Kaker man bare skulle hatt. 26. 10. 2014 kl. 16. 10 i. Meny. 8 kommentarer. Akkurat nå skulle jeg gjerne hatt noen Makroner med eggekrem og sjokoladeganache
Det kan allikevel være litt interessant å vite hvordan dette utviklet seg. Til høsten når jeg skal bruke dette syltetøyet, til varme rundstykker, som del av en dessert eller en pikant smaksbombe til en ost, da har jeg helt sikkert glemt hvor mye styr det var denne siste uka i juli
For å se hvordan du får vintagefarge på fondanten eller marsipanen, se i ManuelasRomantiske Drøm. I dag tenkte jeg å vise dere hvordan du enkelt kan lage en marsipanrose med ingredienser du finner i dagligvarehandelen
Med färdig pajdeg i kylen så har man snart en middag fixad. Man tager vad man haver paj. Bara att fylla med det som finns hemma i kyl och skafferi, vispa ihop en äggstanning och sedan grädda i 35 minuter
Det er ikke minst mange gode matretter som man med fordel skal legge seg på minne. her skalman bruke marmorert kjøtt, slik at fettet smelter under kokinga og gir en fantastisk smak i måltidet
Kommer med en oppdatering på hvordan det går med utprøving av nytt utstyr. Noe av det aller beste jeg vet eg kaffe, men det som er hakket over er iskaffe
Hjemmelaget pastasausNEI, det gjør man ikke - man lager selvsagt pastasausen selv. ) Dette er en gammel slager hjemme hos oss, og ikke minst favorittmiddagen til Jenny
Så da får man ta det man har på frys og i kjøleskapet og lage noe ut av det. Når det nettopp har vært påske, ungene er hjemme fra skole og barnehage, mannen jobber så jeg er alene med 3 unger, frister det ikke så veldig å dra med seg alle tre på butikken og handle
og for tida er det skvåsj. I dag laga eg denne retten som eg fann på AltGodt sin blogg om att. I staden for kylling brukte eg 550 g svinekjøtstrimlar som no er på coop-kupp til 30 kr
Men jordbær skal vi hvertfall ha. Egentlig skulle vi tilbrakt aprils siste dager i Provence. Blandingen skal være flytende nok til at fingerkjeksene suger den opp
for det er jo alltid litt artig å se hvordan vær folk har rundt omkring. Når man ikke har noe å blogge om, eller ikke orker eller vil, rett og slett fordi man ikke riktig vet hva i allverden manskal skrible ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.