150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Tilsett buljongen og la det hele stå å koke i 20 minutter. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør. ca 1 kg torsk, 2 store eller 3 middelsstore søtpoteter, 2 store eller 3 små gulrøtter, 2 pk (600 gr) frosne aspargesbønner, 6 skiver, spekeskinke, smør, salt, pepper og sitronsaft. Trekk torsken i lettsalta vann i ca 10 minutt. ca 1 kg torsk
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
La de koke til de er møre. Det endte da heller opp på torsk. Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Torsk er en fantastisk anvendelig fisk som er enkel å tilberede. Til 2 personer400 gr torsk i stykkerHavsaltSalt og pepperStrø godt med havsalt på fiskestykkene. 400 gr torsk i stykker
Kok opp og la ertene koke noen minutter (følg anvisning på pakken). Vanligvis lager vi torsk med eggesmør, men denne gangen testet jeg noe jeg har hatt lyst å smake lenge, nemlig torsk surret i bacon
Jeg googlet torsk, leste oppskrifter og tittet på bilder, men hele tiden hadde jeg egentlig helt klart for meg hvordan min favoritt torskemiddag ser ut
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.