Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. Jeg synes det er bra vi blir inspirert av hverandre, men
Fres løk, hvitløk, chili og purreløk i oljen, det skal ikke bli brunt. Med en sommerlig rett med masse grønt som dagens gastronomiske mål, gjøv jeg friskt løs på grønnsaksskuffen i kjøleskapet
Skal skrive om hvordanjeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
eks Stange, når jeg bare skal lage mat til meg selv. Gni gjerne inn kyllinglåret med krydderblandingen noen timer før maten skal tilberedes, eller om morgenen før du drar på jobb
Den skal være ganske løs. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.