Bruk din egen hånd som pekepinn påhvor mye du skal ha av de forskjellige matvarene på tallerkenen. skal avgjøre om det er på tide å spise, og hvor mye man skal spise
Skal skrive om hvordanjeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Jeg er heller ikke overbegeistret forå handle mat med utålmodige barn. Kanskje ikke rart at det da til tider kan være vanskelig for oss, eller i hvert fall meg, å komme på nye og spennende middagsideer
Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
Skal vise den grå og grønne stripegenseren snart, lover. Jeg er veldig svak forgråtoner, spesielt lyse melerte og klarte ikke la være å strikke en i den fargen
Deigen skal ha ca samme konsistens som trolldeig. Mye kan gjøres påforhånd. I helgen som var, hadde vi jo sommerfest for interiørbloggerne i United Bloggers
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jegmå slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Jeg kjøpte pølsene forleden, og fikk som vi sier i nordnorge. Så langt er de visst bare åfå kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av dere vil ryktet om disse formidable pølsene spre seg som ild i tørt gress, og snart er de foran nesen din
Den skal du ha godt med vann på før bruk. Merk at den kun skal stekes lett, gjerne være litt blodig. Jeg brukte ikke lammekjøtt for gryte – men fikk tak i gode lammefileter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.