Jo da, den er riktignok mye jevnere i farge på innsiden. Mye spart arbeid. Roastbiff skal først gnis godt inn med krydder, så stekes i en stekepanne til du får den gastronomiske stekeskorpen
Og vi gjorde ikke så mye med den. Skallet, eller karkassen, bruker vi til kraft, hodeinnholdet unntatt paven spiser vi, og det samme gjør vi med innholdet i klørne
For all del, jeg spiser det hvis jeg får det servert, og er det riktig godt tilberedt kan jeg synes det smaker ganske bra, men jeg får meg altfor sjelden til å lage det til middag selv
I gamle dager brukte jeg mye alfa alfa spirer, som du ser på bildet over. Det varierer for øvrig alt etter hvor store frø du skal spire, men la de i alle fall få stå litt i vann
Vi hadde jo ikke gjort dette før, så vi visste ikke så mye om hvordanpølsene skulle smake, men med hjelp av dette deilige danske bladet, og egne ideer om hva en pølse må smake, satte vi i gang
For en som Nora som trener såpass mye, er i veldig godt form, og ikke har direkte fokus på vektnedgang/fettnedgang nå som hun ikke skal stille i konkurranse så kan disse være helt innafor i hennes matbudsjett
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Alt er egentligavhengig av hvor store mengder du scooper ut. Lurer du på hvordan de smaker. Meny. Annet Cupcakes Dessert Drikke Frokost Gjærbakst Hage Hageliv Halloween Hjemmelaget Juletid Kaker Om meg Pannekaker RAW Sukkerfri Suppe Terter Vegetar
Så hvordan lager du denneherligheten. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kveldenalene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.