Det er ikke til å legge skjul på at fitness har betydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å sette fokuset mitt videre
Vi hadde jo ikke gjort dette før, så vi visste ikke så mye om hvordan pølsene skulle smake, men med hjelp av dette deilige danske bladet, og egne ideer om hva en pølse må smake, satte vi i gang
Sausen er pikant og kraftig på smak, så du bruker ikke så mye, kanskje et par teskjeer oppå kjøttet. Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det myepå vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Men nå ser det ut som det kommer hit også, reklamene for Pulled Pork som er typisk slow cooked rett ser man nesten overalt nå , hvorfor ikke prøve å lage det selv
At ikke alt kommer på bestilling hvor og når du måtte ønske. Den feilen jeg har gjort flest ganger er å undervurdere hvor godt varmen holder seg, og sette brød og annet inn for tidlig
Hvem, hva, hvor kommer jeg selvfølgelig til å rope ut høyt med en gang jeg kan. Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt så jeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Varm opp mye vann i en stor kasserolle og legg fisken oppi. Men, jeg skulle ha fisk uavhengig av hva jeg hadde av tilbehør, så da brukte jeg av det jeg hadde
Bruker mye tid på å tenke- fatt det den som kan. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker daglig på bacheloroppgaven min men det er ikke så enkelt å bare skrive og skrive
I gamle dager brukte jeg mye alfa alfa spirer, som du ser på bildet over. Når duhar fått ferdige spirer klar til å spise så skyller du dem godt og oppbevarer dem i et tett glass i kjøleskapet
Dette er en forholdsvis stor oppskrift, så halver den gjerne hvis du synes det blir litt mye. Potetkaker inneholder ikke så mye hvetemel, potet er hovedingrediensen
Spe på med litt vann hvis det har minket for mye. Jeg liker store kjøttbiter servert på tallerken med potetene, sursøt saus og grønnsakssuppe i en tallerken ved siden av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.