Et mel hvornæringenennå er beholdt. De smaker like godt kalde som varme, fyllet kan varieres og jeg tenker at dette er slikt man forer engjengvoksende ungdommer på
Jeg bruker mye sammalt fin spelt fordi jeg liker bakeegenskapene til speltmelet. SPIS MYE QUINOA. Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Jeg vet ikke hvordennetradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytteenhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Jeg har siden servert denneretten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften. Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake
De siste dager er det votter som har vært på pinnene. Venninna til eldstemann ønsket seg rosa tovede votter, så da var det bare å sette i gang med noe jeg ikke hadde gjort før
Visst du vil ha mer smak på isenkan du bruke kokosmelk som gir denen mer tropisk smak og toppe den med peanutter og grovhakket sjokolade, eller det du måtte ønske
Disse har jeg blogget om tidligere, og hvordan du lager dem kan du lese her. Men når det er sagt, så bruker jeg ikke mye tid på kjøkkenet for å finne ut av oppskrifter på egen hånd
Idrettsfolk blir gjerne anbefalt å innta mye karbohydrater flere ganger om dagen, gjerne før en økt, under (sukkerdrikke under løp for eks) og rett etter
Vi har spart mye både her og der, så alle kan ikke forvente å få det like billig, men dette kan i det minste gi deg en anelse om hvilke utgifter som finnes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.