Steken som man hadde til konfirmasjon eller bryllup. Steken man brukte når det skulle være fint den gang for lenge siden før verden hadde gått av hengslene
Vi har spart mye både her og der, så alle kan ikke forvente å få det like billig, men dette kan i det minste gi deg en anelse om hvilke utgifter som finnes
Bruk din egen hånd som pekepinn på hvor mye du skal ha av de forskjellige matvarene på tallerkenen. skal avgjøre om det er på tide å spise, og hvor mye man skal spise
Nøtterer også flott kilde til vitaminer og mineraler og godt fett ,men herer det lurt å passe på litt,for selv om det er sunt og næringsrikt er det myeenergi
I gamle dager brukte jeg mye alfa alfa spirer, som du ser på bildet over. Gjør du det, så er det du som lurer spirene og sørger for å få det beste ut av maten din
Vi hadde jo ikke gjort dette før, så vi visste ikke så mye om hvordan pølsene skulle smake, men med hjelp av dette deilige danske bladet, og egne ideer om hva en pølse må smake, satte vi i gang
Denne sjokoladepuddingen fra Kristine Weber sin bok erihvertfall sunn. Om man da starter dagen med disse vaflene til frokost så har man ikke mye igjen å gå på resten av dagen
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr overkasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å serveregjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen erover oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Populær og næringsrik risrett med kylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Dette er en rett hvor du rett og slett bruker de grønnsakene du har i kjøleskapet, for variasjon fryder
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklererundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.