Når man ikke kan spise ferdigprodukter på grunn av cøliaki, allergi, mat intoleranse, man rett og slett ikke ønsker alle tilsetningstoffene som er i industri mat, eller man vil spare penger
Fett og magert kjøtt legges lagvis på svoren på kledet mens du strør krydderblandingen i mellom. Det er noen år siden sist, men vi har et par hoder liggende hos yngstedatter og svigersønn
skal avgjøre om det er på tide å spise, oghvor mye man skal spise. egg, skinke ogkalkunpålegg eller ost, middag bestående av for det meste fisk, kylling/kalkun, lasange og pølseretter
Kommer med en oppdatering påhvordan det går med utprøving av nytt utstyr. p (Denne oppskriften har jeg gjort litt om på fra Iron You sin oppskrift)Her finner du også oppskrifter på flere protenmuffins og annet sunt snack
Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordanmankan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
), men du kanogså gjøre slik som jeg gjorde i dag, nemlig glemme å sette på timer og så huske på dem når du lukter at de er ferdige for et par minutter siden
For en som Nora som trener såpass mye, er i veldig godt form, og ikke har direkte fokus på vektnedgang/fettnedgang nå som hun ikke skal stille i konkurranse så kan disse være helt innafor i hennes matbudsjett
Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Når man våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen. Og min favoritt er oppskriften jeg fikk fra min kusine,på nettopp Sunnmøre
Mankan til og med ta et glass øl eller vin mens man jobber med maten. I dag, så kan en klassisk oksestek være perfekt for venner og familie som samles til en større helgemiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.