Slaktere som stiller ut sine egne produkter og spesialiteter. Vakkert og fristende lagt opp i disken. Og som gryteretter flest, er de ikke spesielt vanskelige å lage
Igjen var vi samlet til nytelse og kunnskap om viner og mat. På menyen sto sommersalat med hummer, kongekrabbe og reker, deretter pannestekt piggvar med brunet kaperssmør, urtepuré og asparges
Vi har spart mye både her og der, så alle kan ikke forvente å få det like billig, men dette kan i det minste gi deg en anelse om hvilke utgifter som finnes
skal avgjøre om det er på tide å spise, oghvor mye man skal spise. mengde og proteininnhold. Bruk din egen hånd som pekepinn på hvor mye du skal ha av de forskjellige matvarene på tallerkenen
Noen dråper sitron gårogså bra. Da går de glipp av deilig smøraktig klokjøtt. Skallet, eller karkassen, bruker vi til kraft, hodeinnholdet unntatt paven spiser vi, og det samme gjør vi med innholdet i klørne
Jeg vet ihvertfall at jeg om ikke så lenge kommer til å finne ut hvor stor formen egentlig skulle ha vært og om jeg tok den rette avgjørelsen da jeg valgte å fordele deigen på to former
For all del, jeg spiser det hvis jeg får det servert, og er det riktig godt tilberedt kan jeg synes det smaker ganske bra, men jeg får meg altfor sjelden til å lage det til middag selv
Hvor godt det gjør, overskuddet det gir i hverdagen og ikke minst "pauserommet" fra alt annet. Hvor viktig det er for meg å begevege kroppen på en ikke-spiseforstyrret måte
Og det er jo utrolig kjedelig når man har lagt ned tid og energi på å starte et glutenfritt liv. Hvete, spelt, durumhvete, urhvete rug, kamut, bygg og havre
Temaet er Kostholdsendring som varer, og vil omhandle hvordan vi kan legge opp mestringsstrategier i forhold til forandring i kosthold, opprettholde motivasjonen spesielt i tider hvor det er vanskelig å holde lavkarboen ved like, oghvordan etablere nye vaner og holde på disse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.