Jeg hentet oppskriften fra en av Manuelas kokebøker. Nå blirdet fest på "gamlehjemmet". Ha eggeplommene i en miksebolle sammen med sukker og visp til den blir lys og luftig
Det er nå vi bliravansert. Pass på at den ikke blir mørkebrun. Steken man brukte når det skulle være fint den gang for lenge siden før verden hadde gått av hengslene
Neste gang har jeg lyst til å prøve å lage den selv også, detblir sikkert enda bedre. Når det begynner å koke trekker du kjelen av platen og tilsetter løken
Og er det noen av bildene over her du ønsker oppskrift til eller ikke finner frem til, så rop ut. X-life kjører bakeuke et par ganger i året, og nå er det tid for den første
Etter helgens strabaser er kroppen fortsatt ikke helt frisk, forståelig nok, men var det verdt det. Toppet med chia frø, havregrynsblanding og ferske blåbær
Det er et ekstra pluss at man kan gjøre alt ferdig i god tid før servering. Ta isen ut av fryseren. The post Iskake blir aldri helt feil appeared first on Vakre Hjem & Interiør
Hvordan har det blitt slik. Håper du tar imot utfordringen å blir med meg på denne ferden, kanskje du blir bitt av basillen å ser at dette er noe for deg i det lange løpet også
Jeg jobber forresten med nytt design til bloggen om dagen, det skal bli mer strømlinjeformet og hjemmesidepreget, slik at detblir lettere å navigere mellom de over hundre oppskriftene som har kommet til gjennom årene
Jeg jobber forresten med nytt design til bloggen om dagen, det skal bli mer strømlinjeformet og hjemmesidepreget, slik at detblir lettere å navigere mellom de over hundre oppskriftene som har kommet til gjennom årene
Så del gjerne om hvordandet føles, på godt og vondt. Og jo mer jeg leser og erfarer mer om denne juicen blir jeg så fascinert, at jeg fant rett og slett ut av jeg deler denne med dere
Det er viktig at skinnet ikke blir for stramt, slik at det er mulig å presse den etter noen dager. Jeg ser av mine tidligere innlegg at jeg pleier å lage rull av elg i disse dager, så da kommer oppskriften her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.