Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvitsausmed muskat og terteskjell - ogmed nydelig norske reker - dette er bare herlig
Smak til med salt og pepper. Legg ruccula ogreker på pizzaen før servering. Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) oghvitløk i en foodprosessor/blender
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Finhakk sjokolade og ha det i en stor bolle Hell den ferdige, varme fløteblandingen over den hakkede sjokoladen og rør
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Hell i hakket løk oghvitløk, og la dette surre til løken er blank. Dette ble en smakfull rett, med godt krydret saus, med crispy grønnsaker og nydelige reker
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvitesausen. Rasp persilleroten på et rivjern (du trenger ikke skrelle den først) og ha alt over i bollen medhvite bønner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.