Salvieblader fra hagen hadde jeg også i fryseren, men det får man jo også kjøpt i potte på butikken. Jeg har laget mange gresskarsupper i mitt syndige liv, men suppa til mesterkokken, Sven Erik Renaa, er virkelig den bestejeg har smakt ever
Jeg måtte steke min litt lengre, men kaken er ferdig når den enda er litt myk i midten. Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul
Husker dere sjokoladekaken min venninne Cecilie lagde til meg når jeg feiret bursdagen min. Vel, noen av dere ønsket at jeg delte oppskriftenpå norsk, siden den opprinnelig er på engelsk hos Kevin & Amanda
mai i fjor prøvde jeg en ny variant med pisket krem, blåbær og jordbær på toppen. Før jeg startet denne bloggen samlet jeg alle favorittoppskriftene mine i en liten, rød skrivebok
Den er så myk og saftig at den smelter på tungen, og sjokoladesmaken er uimotståelig. Her er den laget med krem og blåbær, men du kan gjerne bruke andre typer frukt eller bær, hakkede nøtter, revet sjokolade eller hva du liker best som pynt
Når første bunnen (den som står inne lengst) er kjølt ned delte jeg den på langs i to deler. Jeg har pyntet med Frukten Physillis, blåbær, hermetiske mandarinbåter og pynteblonder
Så langt er de visst bare å få kjøpt på Gutta på Haugen i Oslo og Mathallen Tromsø, men med hjelp av dere vil ryktet om disse formidable pølsene spre seg som ild i tørt gress, og snart er de foran nesen din
kaken fikk jegførste gang i Paris sammen med en venninne. For noen uker siden, da jeg var i Cagnes Sur Mer, fikk jeg en kake som var nesten lik, og nå har det endelig
Det er derfor bare å ta dem med på kjøkkenet. Er det noen av dere som har hørt om den fra før. Jeg husker den fra mange koselige stunder da jeg var liten og det var for meg verdensbeste kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.