Elegant, full, myk og konvoluttering med noter av ananas ogpasjonsfrukt. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummerog kok den selv
Serveres med en båt lime eller sitron og fersk loff. Hummer er ofte dyrt så retten egner seg vel mest for spesielle anledninger, men frossen hummer er allikevel et fint alternativ
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Sol, sommer og frokost ute i det fri. Denne oppskriften har jeg fått fra Fru Nordås,. etter at jeg var på besøk der, og fikk "bisk" med disse rundstykkene
Kok opp vann og legg i mandlene. Ta vekk fra platen, la de ligge et par minutter i det kokende vannet, renn kaldt vann over dem og avkjøl før du fjerner skallet
Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon oghummer
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
jomfruolje til steking. Et godt stykke fersk breiflabb (som feilaktig har vært kalt ulke i Norge), en nykokt hummer, og opptinte sjøkrepshaler er dagens råvarer
SLIK RENSER DU HUMMEROG FJERNER PAVEN. Nå er hummersesongen i full gang. Jeg valgte det siste og serverte den med en myk avokadokrem, aioli og et skikkelig godt provence-smør som passet perfekt til de grillede maiskolbene
Del hummer på langs, fjern paven og tarmen. Hummer. Finhakk estragonen og sjalottløken. Fordel det smeltede smøret over hummerenog topp med agurkspaghettien
Tilsett løk og la den surre en stund. Ta skallet av hummeren. Hell i fløten og kok inn til en saus. Avslutt med fint kuttet dill og smak til med salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.