Hjortefilet med glaserte epler
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g ferskt spekk i tynne skiver, eller bacon
  • salt
  • pepper
  •  
  • Glaserte epler
  • 4 røde epler
  • 100 g tyttebær
  • 2 ss honning
  • 1/4 dl balsamico
  • 1 dl rødvin
  •  
  • Jevning
  • 125 g hvetemel
  • 1/4 egg
  • 1 dl øl
  • 1/2 dl lunkent vann
  • 1/4 dl olje
  • 1 pisket eggehvite
  • salt
  • sukker
  •  
  • Bønner
  • 300 g friske grønne bønner
  • 8 skiver bacon
  •  
  • Soppsaus
  • 200 g sopp 1 sjalottløk
  • 3/4 l viltkraft
  • 1 dl fløte
  • smør
  • salt
  • pepper
  • 800 g poteter
  • 8 store champignoner

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.