Jeg lovet jo å komme med en “skikkelig” kake som plaster på såret for forrige ukes knekkebrød. Den er litt av et syn og vil garantert skape suksess på et hvert kakebord
Noen som klarer denne i flere minutter kanskje. Hjemmetrening. Det er lenge siden jeg har hoppet og danset slik som jeg gjorde i går, og med sangen elektrisk som jeg tilfeldigvis har hatt på hjernen i hele år ble sunget for full hals i et fullsatt spektrum kunne vi ikke annet enn å la oss rive med
Planen var hvertfall en høyhalset genser, på tjukke pinner, med litt struktur. Egentlig ligner denne litt på en av de nyere Skappelgenserne, men den første boka hadde enda ikke kommet ut da jeg strikket denne
Han ble selvfølgelig overrasket med kake på morgenkvisten. og marsipan i biter på alle fire lag. Hans favoritt kaker er tradisjonell bløtkake men det måtte bli med en liten tvist ala meg
brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekeken de noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for de fleste av dere
Den originale oppskriften er laget som porsjonsformer og med en litt tungvinn fremgangsmåte, jeg har derfor gjort litt om på den slik at den skal være enklere å lage, men like god
Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel. Du kan kjøpe ferdig saus på butikken eller du kan lage en posesaus
Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
Smør på et godt lag med frosting på den ene kakebunnen (kakebunnen må du selvsagt legge på det fatet du skal servere det på når du skal sette den sammen)
smør gir god smak og olje tåler høy varme som vil gi en fin "skorpe" på steken. påsken er en tid hvor man som oftest koser seg med litt ekstra god mat og drikke
Dette, derimot, gikk ned påhøy kant (med sukker på). Megapannekaken ser litt «fluffy» ut på dette bilde fordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men den synker sammen etterhvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.