Steken skal nå stå i ovnen og gradvis mørne seg til den når en kjernetemperatur på mellom 65-70 grader celsius – alt ettersom hvor mye du ønsker den stekt
Hei alle sammen,. Håper dere hadde en fantastisk julfeiring med deres nære og kjære. Jeg reiste selv sent på julaften til Oslo for å være med på God Morn Norge 1
Ville den gjøre jobben med å mørne grytekjøtt på kun EN time. Å invitere seks venninner på middag etter jobb, stiller krav til effektivitet og optimisme
Det gjør det enklere å mørne, tørke, salte og eventuelt fryse kjøttet. Elgjakta er nå i gang i Hedmark og Oppland -og sikkert andre deler av landet også
800 gr mørnet oksekjøtt i terninger. Dette er mat som jeg elsker å lage, her kan du forberede alt i god tid på forhånd, og bare sette formen eller gryten i stekeovnen i passelig tid før måltidet
Lag først ei blanding av smør ogsukker som du rører porøs og kvit. Tilsett malte mandlar, 2 eggeplommer og safta frå ei halv sitron og dessutan rivent skall av den halve sitrona
Notater *kjøp billig kjøtt, det skal uansett mørnes lenge i gryta. /inneholder sponsorlink. Hei. Her får dere reprise på en deilig middag, en stor favoritt hos mannen min
minutter i lettsaltet vann for å mørnes og fjerne bitterstoffer. Andebryst kommer langt opp på min. kulinariske Topp 10 – liste og denne varianten er en klar favoritt
Den må ha litt marmorert fett for smakens skyld og så må den være riktig og godt mørnet. Når vi en sjelden gang spiser rødt kjøtt blir det for min del oftest en entrecote
Med god stekeskorpe, saftig og rød på innsiden - slik skal indrefilet være når den er riktig mørnet og riktig stekt, og med godt tilbehør er dette et nydelig festmåltid
Tag 12 a 16 Æbler alt som de ere store til, skræl dem og skiær dem i skikkelig store Stykker, og hav dem i en Pande med Smør, Sukker og Caneel¸ sæt det paa Jlden og lad det mørne sig, hav det saa i et Fad og naar de er bleven lidet koldt, har man Æg som er slaaet saa og sød fløde, lidet stødt Brød, en reven Citron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.