Guacamoleoppskriften under har jeg sikkert laget et hundretalls ganger og den er alltid like populær – alt blir bestandig borte, uansett hvor mye jeg lager
Salsa er også noe som brukes mye som tilbehør til taco. Siden det er selveste freddan i dag, så er det like godt å legge ut oppskrift på den også når vi først er i gang
tacokrydder, økologisk (fås kjøpt hos Meny). Server tortilaaene med salat (feks hjertesalat, babyspinatblader, paprika, mais og cherrytomater), rømme eller gresk yoghurt (som jeg er veldig glad i, og er det sunnere alternativ til rømme), guakemole, bønner og kjøttdeig i spicy tomatsaus
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med tacokrydder, og riv ost med et rivjern. Vi har brukt ferdigkjøpt salsa hele veien og ikke tenkt noe særlig over det, men det var først etter at jeg lagde min egen at jeg innså to ting
Lag først syltet rødløk, tomatsalsa, tacokrydderog guacamole. Tomatsalsa, oppskrift her. Norges "nye nasjonalrett" tilberedes og serveres på mange ulike måter
Stek karbonadedeigen og tilsett ønsket mengde tacokrydder. og spesielt hos de med små barn. Kjøper du ferdiglaget tacokrydder bruker du selvsagt en hel pose
Vil gjerne dele en oppskrift på salsaogtacokrydder som jeg bruker når jeg lager taco. Salsaen passer også veldig godt til dipping av nachoships som kveldskos etter middagen
Hjemmelaget fruktcocktail er en ypperlig måte å få i seg frukt og bær på, og sammen med litt vaniljekesam smaker dette helt nydelig - og er i tillegg sunt også
Sammenlignet med hjemmelaget smaker disse bare ketchup, og inneholder svært mye sukker. Frys ned i små porsjoner, og du har ferdig salsa klar til taco middagen
Du kan knaske den som den er, eller bruke den til ost, dipp ogsalsa. Den er faktisk et av de bedre valgene i chipshylla og er potetbasert(potetpulver og potetmel), men den inneholder også salt aromaer(med kjøtt), druesukker, maltodekstrin og smaksforsterker(natriumglutamat)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.